legio-logo
Vi hjälper Dig med Dina juridiska frågor
Ring 08-678 60 50

Familjejuridik i förebyggande syfte

Vänta inte tills att det är försent – skriv testamente, äktenskapsförord & samboavtal!

Att avtala partners emellan om äktenskapsförord eller samboavtal är något som verkar vara enkelt, men som i själva verket är något som många av oss undviker. Det är lätt att tro att allt kommer att gå smärtfritt förbi. Det lättaste däremot, är att avtala när man är sams. Konsekvensen av att inte ha reglerat på förhand hur det ska bli om man går skilda vägar blir sällan som man tänkt sig. I den här artikeln kommer vi bland annat att presentera fördelarna med att välja en advokatbyrå. 

Avtal som skyddar din familj

På samma sätt är det väldigt få av oss som tänker på vad som händer med all vår egendom när vi går bort. Risken är att det blir på ett helt annat sätt än vad man har tänkt sig. Ett exempel kan vara att ett efterlämnat arv inte går dit du vill eller att du lämnas missnöjd efter en separation. Vänta därför inte med att reglera förhållandet mellan din partner och dig, upprätta därför ett testamente, äktenskapsförord och/eller samboavtal. Det kan vara försent snabbare än vad man tror!

För att undvika att hamna i en sådan här svår situation är det avgörande att skriva ett testamente, samboavtal och/eller äktenskapsförord. På så sätt är allt viktigt bestämt på förhand. Det finns en mängd olika färdiga alternativ tillgängliga på nätet som absolut kan fylla sitt syfte. Om du däremot önskar få din individuella situation genomlyst i kombination med en fullständig riskanalys ska du vända dig till en advokatbyrå. En advokatbyrå erbjuder inte bara själva upprättandet av testamentet, äktenskapsförordet eller samboavtalet, utan även en genomgripande rådgivning.

Fördelarna med att välja en advokatbyrå

Vi på LEGIO Advokatfirma hjälper dig gärna med att upprätta en sådan handling. Att gå till en advokatbyrå för att reglera de viktigaste situationerna i ditt liv är den enskilt främsta försäkringen mot att hamna snett. Vi erbjuder ett unikt och personligt möte för att säkerställa att vi hittar den bästa lösningen för just dig och din situation. När du vänder dig till oss får du den i särklass bästa servicen och kvalitetssäkringen för att du ska känna dig trygg och säker. Genom vår expertis kan vi skräddarsy den lösning av testamente, äktenskapsförord och/eller samboavtal som passar just dig och din situation bäst.

 

Om du vill ha hjälp med att skriva ett testamente, samboavtal, äktenskapsförord eller något liknande, är du alltid välkommen att kontakta LEGIO! Lättast når du oss på info@legio.se, 08-678 60 50 eller genom att höra av dig direkt till en av våra jurister: Felix-Benjamin HillaEloise Reyes och William Vanberg.

 

Dela detta:

Skriv en kommentar