legio-logo
Vi hjälper Dig med Dina juridiska frågor
Ring 08-678 60 50

NU HAR VI SWISH FÖR DIN SNABBA FRÅGA!

Photo by https://unsplash.com/@mparzuchowski

Vi på LEGIO Advokatfirma vill underlätta för dig i en redan svår och omtumlande situation och accepterar därför numera Swish som betalningsmetod.

Har du separerat är det ofta en god idé att stämma av tidigt vad som gäller för dig och ditt barn. Vill du ha snabb, enkel och personlig rådgivning om t ex vårdnad, boende, umgänge så finns vi här för dig!

Vi jobbar för att våra klienters intressen ska bli tillgodosedda. Med noggrann förberedelse och god kunskap jobbar vi för att förebygga tvister. Det kan du också göra! Ta ett kortare samtal med oss och skaffa dig kunskap så slipper du hamna i tråkiga fällor och ligger steget före din motpart.

Hör av dig till oss så får du snabb, kvalitativ och personlig rådgivning till ett pris om 900 kr för ett 20 minuter långt telefonsamtal. Ett samtal med oss ger vägledning och kan potentiellt förhindra stora kostnader för Dig i framtiden.

 

Såhär går det till i tre enkla steg:

  1. Maila oss ditt och din motparts namn och ange ett telefonnummer vi kan nå dig på samt en kort beskrivning av din fråga eller situation.
  2. Vi tar emot ditt mail och kopplar dig till en ledig kollega.
  3. Du swishar och samtalet kan börja.

 

Vi hörs!

Dela detta:

Skriv en kommentar