legio-logo
Vi hjälper Dig med Dina juridiska frågor
Ring 08-678 60 50

Tio veckors praktik under hösten 2021

LEGIO är i dagsläget en av de äldsta och största processbyråerna i Sverige. Vi besitter en unik kompetens och erfarenhet som ger klienten ett avgörande övertag i sina ärenden. Vårt team av handplockade advokater och jurister har dessutom spetskompetens inom flertalet rättsområden. LEGIO kan således bistå med en hel repertoar av juridiska tjänster. Byrån är främst verksam inom skadeståndsrätt, familjerätt och åtar sig även uppdrag som offentligt biträde inom bl.a. asyl och LVU.

Söker du praktik?

LEGIO söker nu Dig, som är i slutet av studierna och har fallenhet för våra verksamhetsområden, för praktik under tio veckors tid inom ramen för juristutbildningen. Vi erbjuder sammanlagt två praktikplatser under höstterminen 2021. Målsättningen med praktiken är att Du ska kunna delta i det löpande arbetet vid byrån och biträda firmans jurister inom ovan angivna rättsområden.

Då vi vid nyrekrytering och tillsättande av vikariat i första hand vänder oss till examinerade praktikanter ser vi gärna studenter med genuint intresse för nämnda rättsområden.

Vi erbjuder praktikperiod med start i augusti alternativt i oktober 2021. Ansökningar mottages och genomgås löpande. Vänligen skicka Din ansökan inklusive cv, betyg och referenser till info@legio.se alternativt per post till adressen nedan. Ange vilken praktikperiod Du är intresserad av.

 

LEGIO Advokatfirma AB
Att: Terese Sundström
Drottninggatan 94
111 36 STOCKHOLM

Dela detta:

Skriv en kommentar