legio-logo
Vi hjälper Dig med Dina juridiska frågor
Ring 08-678 60 50

Advokat inriktad på familjerätt och dispositiva tvistemål

Är Du en affärsmässig advokat med intresse i affärsutveckling och ledarskap som vill göra skillnad för klienten så väl som för medarbetare på LEGIO?

LEGIOs affärsvision är att aktivt driva rättsutvecklingen framåt vilket genomsyrar hela verksamheten. För att uppnå denna vision strävar vi efter att i alla lägen leverera en hög och jämn kvalité i våra juridiska tjänster, till varje klient och i varje situation. För att Du ska nå Din fulla potential som advokat på LEGIO får Du redan från början ansvar, vägledning och utvecklingsmöjligheter. På det sättet ges LEGIO förutsättningar att uppfylla vår affärsvision och Du som medarbetare får möjligheten att utvecklas som jurist på ett, för advokatbranschen, kanske ovanligt sätt. I dagsläget består LEGIO av 12 medarbetare och verksamheten genomsyras av en stark teamkänsla, prestigelöshet och målfokus.

Till teamet på LEGIO söker vi nu en affärsmässig advokat med stort engagemang och driv i att vara med att utveckla LEGIO. I rollen finns stor möjlighet och förväntan i att vara delaktig i LEGIOs fortsatta utveckling både vad gäller juridisk handläggning och ledarskap. I rollen kommer det att finnas ett personal- och resultatansvar, och som följd av detta finns en tydlig väg mot delägarskap.

Som advokat på LEGIO kommer du få ett brett affärsmässigt ansvar och engagemang:

  • Rådgivare till klienter
  • Biträda klienter i rättsliga processer
  • Självständigt föra mål
  • Supportera, stötta och vägleda mer juniora kollegor
  • Stor delaktighet i att utveckla LEGIO affärsmässigt
  • Resultatansvar

För att trivas på LEGIO är Du samarbetsorienterad och motiveras av att göra skillnad. Vi tror att Du är strukturerad med ett gott öga för detaljer samt skicklig på att kombinera medarbetar-, klient- och affärsfokus. Du har erfarenhet av att självständigt föra mål i allmän domstol och för förvaltningsrätten. Du brinner för Din nisch och för att dela med Dig av Din kunskap. Vidare är Du starkt professionell och affärsmässig samt vill vara en aktiv och drivande del i bolagets fortsatta resa.

Välkommen med Din ansökan! I denna rekrytering samarbetar LEGIO med Novare Search & Selection. För att söka tjänsten klicka här. Urval sker löpande och vi ser gärna Din ansökan så snart som möjligt.

För mer information är Du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Susanna Wennersten, susanna.wennersten@novare.se eller Cecilia Wilander, cecilia.wilander@novare.se.

Vänligen notera att vi ej tar emot ansökningar via mail med anledning av GDPR.

 

Dela detta:

Skriv en kommentar